BEHÖVER DU HJÄLP MED TRYCKSAKER?

VI HJÄLPER DIG!

VÅRA TRYCKTJÄNSTER

PAPPERSTRYCK

KLISTERMÄRKEN & DEKALER

AFFISCHER & BANDEROLLER

PRESENTATIONSMATERIAL

ROLLUP

DISPLAYSYSTEM

GIVEAWAYS

BEHÖVER DU HJÄLP MED TRYCKSAKER

TRYCKERI STOCKHOLM

Trycksakens roll är skapa uppmärksamhet och vinna dina kunders intresse. Trycksaker har också en stor roll i säljprocessen när det gäller att förmedla och förstärka ditt budskap och varumärke. De är med andra ord en viktig del av ditt företag och dess affärer.

Vi hjälper dig att ta fram de trycksaker du behöver för att göra ett seriöst intryck. Vi kan hjälpa dig med de flesta typer av trycksaker som foldrar, visitkort, vykort, klistermärken, dekaler, skyltar, displaymaterial, affischer, böcker, produktblad, broschyrer, kataloger eller annonser.

HÄR ÄR NÅGRA EXEMPEL

Papperstryck
Vi både trycker och designar visitkort, kuvert, foldrar, broschyrer och mycket annat material.

Klistermärken / dekaler
När du behöver snygga klistermärken eller klassiska dekaler kommer du till oss. Vi gör klistermärken i alla storlekar och former för både inom- och utomhusbruk.

Bil- & fönsterdekor
Din bil eller fönster kan lätt bli en perfekt reklamplats för ditt företag. Vi har lösningar för de flesta typer av behov.

Affisch
När du behöver synas lite extra kan vi ta fram säljande affischer i olika format. Det bläck och papper vi använder som standard går bra att använda både inom- och utomhus.

Rollup
Det perfekta “verktyget” för att snabbt och enkelt få upp ditt budskap. Vi har rolluper för både inom- och utomhusbruk i alla möjliga storlekar och former.

Banderoller
Banderoller är ett enkelt, iögonfallande och billigt sätt att exponera ditt budskap på. Passar utmärkt som reklam inför ett event eller när du vill exponera dina produkter och varumärke utomhus.

Flaggor
Vi tillverkar företagsflaggor och reklamflaggor i många olika storlekar och utföranden. Portabla beachflaggor, bordsstandar, supporterflaggor och vanliga flaggor. Du kan välja mellan screen- eller digitaltryck.

Displaysystem
Vi har smidiga displaysystem till både den resande säljaren och stora mässmontrar. Allt från flaggor och broschyrställ till stora väggar.

Profilprodukter
Vi kan erbjuda dig pennor, tejp, isskrapor och alla andra typer av profilprodukter på marknaden. Vi kan erbjuda både små serier och stora volymprodukter.

Trycksaksförmedling
Vi samarbetar med olika tryckerier i såväl Sverige, Europa och Asien. Oberoende av volym, leveranstid eller kvalitet har vi lösningarna för ditt företags behov av trycksaker.

© Copyright - Next Step Media