Vi söker personal i Stockholm

Vill du ha ett roligt och allsidigt arbete där du får lära dig allt och lite till från reklamvärlden, företagande och personlig utveckling?

Tjänstens viktigaste uppgift att underlätta och hålla ordning på chefens liv. Det kan handla om allt från enklare kontorsjobb, betala räkningar, fixa ärenden, uppdatera hemsidor, jobba med sociala medier, klippa film till att städa och hålla ordning.

Tror du är en kreativ, mångsidig och strukturerad talang som är hungrig på att lära dig nya saker. Kanske är du i början av din karriär och vill växa in i en ny anpassningsbar roll.

Tjänsten kommer ibland innebära oregelbundna tider men även stor frihet. En del av arbetet kan utföras på distans.

Stor vikt läggs på din flexibilitet och positiva inställning till att ha ett skönt flow på jobbet och i livet. Ett plus är om du arbetar dagligen med din egna personliga utveckling och välmående.

Krav: Du bör bo på Södermalm/Gamla stan eller i alla fall i centrala Stockholm.

Du bör har svenska eller engelska som modersmål och behärskar båda väldigt bra i både tal och skrift.

God datavana. Främst PC men även mac är en fördel.

Du kommer aldrig bakis till jobbet och lever ett hälsosamt liv.

Fördel om du har:
Du får gärna ha erfarenhet av WordPress
Bra erfarenhet av sociala medier
Photoshop, Lightroom, Illustrator, Premier
Gillar att fota och / eller filma
Är social
Gillar att sälja.
Du har helst körkort

Arbetstid: 50% med möjlighet till 100%. Tillträde 1 september 2019

Om företaget: Next Step Media jobbar med reklam i alla dess former. Design, trycksaker, hemsidor, sociala medier, CAD, illustrationer, foto och film är några av de uppgifter vi utför. Vi har många mindre och medelstora ofta återkommande kunder. Vi är ett litet bolag med lång erfarenhet.

Ansökan: Du ansöker genom att spela in en video där du berättar om dig själv och varför vi ska välja just dig. Bifoga cv, löneanspråk och referenspersoner. Glöm inte berätta om dina supertalanger och vad du brinner för.

Skicka ansökan via:
www.fb.com/nextstepmedia
www.instagram.com/nextstepmedia/

#jobb #stockholm #södermalm #reklam #företagande #delagärna#kreativ #talang #frittarbete #arbete #foto #film #design #assistent#högrahand #tips #ledigtarbete #superhjälte #allsidig #struktur